Ik heb een vriendje genaamd T. maar ik ben ontzettend verliefd op A. Maar T. blijft daar moeilijk over doen. Mijn moeder heeft gevraagd of T. blijft eten. T. zit nu beneden en ik ben nu jullie aan het schrijven. Ik wil het heel graag uitmaken, maar ik weet niet hoe. Mijn vraag is: ‘Hoe moet ik het uitmaken?’.

Ik ben heel erg bang dat hij, als ik zeg dat ik het uit wil maken, me dan een klap in mijn gezicht geeft. Dat wil ik graag voorkomen en het daarom via app uitmaken. Ik heb ook mijn moeder om advies gevraagd maar zij zegt dat ik het persoonlijk uit moet maken. Misschien heeft ze wel gelijk, alleen ik heb geen zin in een blauwe plek op mijn gezicht. Ik ben ook bang dat als ik het uitmaak, T. dan A. gaat slaan. Want T. weet dat ik op A. ben en daarom hebben we veel ruzie. Lieve GIRLZ, help me alsjeblieft. Ik weet niet wat ik moet doen en jullie zijn mijn allerlaatste hoop.Een wanhopig meisje

We kunnen je probleem niet tijdens het eten oplossen, maar op deze manier hebben andere girls er misschien ook nog iets aan. Als je het uit wilt maken met je vriendje, dan doe je dat omdat je niet met hem verder wilt. Dat is ook de beste reden om hem te vertellen. Jij houdt niet meer van hem en dus wil je niet meer met hem verder. Het is dan wel verstandig om niet meteen verkering met A. te nemen, mocht A. ook verliefd op jou zijn. Het kan sowieso geen kwaad om een paar weken te wachten voordat je weer aan een nieuwe verkering begint. Om de gevoelens van je ex-vriendje te ontzien, maar ook om zelf even tot rust te komen. Als je het zo doet, zou het mogelijk moeten zijn om tegen T. te zeggen dat je het uit wilt maken terwijl je tegenover hem zit. Dat is inderdaad wel zo netjes. Doe het desnoods op een tijd en plaats waar andere mensen in de buurt zijn. Thuis bijvoorbeeld, als je moeder er is. De kans dat er dan iets gebeurt, is heel klein. Als je echt te bang bent, kan het wel per mail of sms.  Maarre… Of je nu verliefd bent op een ander of niet, als je serieus bang bent dat hij een keer gaat slaan, moet je het sowieso meteen uitmaken. Bij zo’n boy kun je beter uit de buurt blijven. 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: