ongemakkelijk crush autisme hoofdpijn sexy snaps leuk vinden alcohol awkward vriendje verliefd dom verveelt in vakantie Wanhopig puberteit hooggevoelig jongen moeder irritant leraar zelfmoord plegen onbereikbare jongens hekel aan school

Talk: ‘Ik ben bang dat het ongemakkelijk wordt tussen mij en mijn crush’

Ik ben bang dat het op school ongemakkelijk gaat worden tussen mij en mijn crush.

Ik had heel lang een crush op een jongen. Uiteindelijk na veel gepieker durfde ik hem eindelijk een berichtje te sturen, maar het gesprek was heel ongemakkelijk en hij vroeg helemaal niks terug. Ik heb het gesprek snel afgekapt en nu ben ik ook echt klaar met hem, want hij toonde helemaal geen interesse. Nu vind ik het wel jammer dat het zo is afgelopen, alleen ik zie hem dus nog wel op school en ik ben heel bang dat het ongemakkelijk gaat worden. Weten jullie wat ik kan doen?

Anoniem

Maak er geen big deal van!

Wij zeggen altijd zo: het is zo ongemakkelijk als je het zelf maakt! Begroet hem gewoon vriendelijk als je hem ziet, vraag eventueel hoe het met hem gaat en doe net of er niks aan de hand is. Er is feitelijk ook niks aan de hand, want jullie hebben gewoon een gesprekje gehad, maar het bleek niet helemaal te klikken. No big deal als je erover nadenkt, toch? Succes!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen