Bezorgd

Talk: ‘Ik ben bang dat mijn vriendje vreemdgaat’

‘Ik ga binnenkort op vakantie en ben dan bang dat mijn vriendje vreemdgaat. Hij blijft in Nederland en hij heeft met vriendin afgesproken om naar een feest te gaan…’

Ik ben bang dat mijn vriendje vreemdgaat als ik op vakantie ben

Ik ga binnenkort op vakantie en ben dan bang dat mijn vriendje vreemdgaat! Hij blijft in Nederland en hij heeft met vrienden afgesproken om naar een feest te gaan. Ik ben nu dus heel bang dat hij heel erg dronken wordt en dan vreemdgaat. Weten jullie misschien wat ik kan doen?

Je zult hem moeten vertrouwen

Je zult hem moeten vertrouwen, iets anders zit er niet op. Jouw vakantie wordt niet leuk als je de hele tijd bang moet zijn dat hij een ander meisje zoent. Sterker nog: als je daarover gaat zeuren en hem laat weten dat je jaloers bent, is de kans juist groter dat hij zijn jaloerse vriendinnetje niet leuk vindt en zich in de armen van een ander stort. Trouwens, voor hem geldt hetzelfde. Wie garandeert hem dat jij tijdens je vakantie niet verliefd wordt op een of andere leuke boy? Een van de belangrijkste dingen in een relatie is vertrouwen. Laat hem merken dat jij hem vertrouwt, dan weet hij ook dat hij niet bang hoeft te zijn dat hij jou kwijtraakt. En hoef jij je ook minder zorgen te maken.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem dan hieronder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij in love?

Gerelateerde artikelen