verlegen boy klap ik dicht dichtklappen verlegen verkering vingeren

Talk: ‘Ik ben bang voor verkering’

Hai, ik ben een meisje en ik ben twaalf jaar oud. Laatst vroeg een jongen verkering aan mij en toen heb ik nee gezegd, omdat ik het eng vind. Hoe kom ik van deze angst af?

Geen verkering durven nemen

Hi GIRLZ, ik vind jullie blad echt geweldig en ik leer er ook veel van. Toch heb ik een vraag: ik ben al een paar keer verliefd geweest en dan vonden die jongens mij ook leuk, alleen ik durf geen verkering te nemen. Ik ben namelijk bang dat het snel uitgaat aangezien ik nog maar 12 ben. Ik zou best wel een keer verkering willen en ook best wel willen proberen hoe het is om te zoenen, maar ik ben bang dat het uitgaat en dat ik spijt krijg dat ik met hem mijn eerste relatie gehad heb. Hoe kom ik hiervan af?

Anoniem

Durf te leven girl…

Leef eens wat meer in het nu, babe! Waarom zou je je nu al druk maken over eventuele spijt van iets wat nog niet is gebeurd? En waarom zou je überhaupt spijt hebben van een relatie als je op dat moment verliefd was op die boy en jullie een leuke tijd hebben gehad? Als het goed voelt met een jongen, just give it a go. De kans dat je nu al degene tegenkomt waarmee je gaat trouwen is misschien niet groot, maar van elke relatie leer je iets en het is dus nooit verspilde tijd.

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Abigail Keenan Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen