ontmaagd seks meisje biseksualiteit biseksueel lesbisch uit de kast komen uit de kast komen lesbisch ombouwen onzeker lesbisch dezelfde kledingmaat

Talk: ‘Ik ben biseksueel’

Hallo, ik ben een meisje en ik ben twaalf jaar. Ik weet zeker dat ik biseksueel ben, maar ik ben heel erg bang voor de reacties die ik kan krijgen. Wat moet ik doen?

Biseksueel

Hoi, ik zit met een probleem. Ik ben 12 jaar en denk dat ik bi ben. Ik weet het bijna zeker, maar ik ben best bang voor de reacties. Hebben jullie tips?

Luna

Je hoeft je nergens voor te schamen!

Allereerst: je hoeft je nergens voor te schamen! Er is helemaal niks met biseksueel zijn en hopelijk zijn de mensen in jouw omgeving niet zo kortzichtig om hier negatief op te reageren. Is er iemand die je in vertrouwen kunt nemen? Misschien is het fijn om er tenminste al met één iemand over te praten. Verder zou je ook coming-out-video’s van YouTubers kunnen bekijken om te kijken hoe zij het hebben aangepakt. Je hoeft er overigens helemaal geen big deal van te maken, hoor. ‘Hoi, ik ben erachter gekomen dat ik zowel jongens als meisjes leuk vind en dat wilde ik graag even met je delen’, is al genoeg! 

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen