geobsedeerd

Talk: ‘Ik ben geobsedeerd door een jongen’

‘Ik ben heel erg verliefd op een jongen, zo verliefd dat ik geobsedeerd door hem ben. Zo kijk ik bijvoorbeeld iedere dag naar al zijn foto’s op Facebook.’

Ik ben verliefd op een jongen, zo verliefd dat ik geobsedeerd ben.

Ik heb een probleem waar ik heel veel last van heb. Ik ben heel erg verliefd op een jongen, zo verliefd dat ik geobsedeerd door hem ben. Zo kijk ik bijvoorbeeld iedere dag naar al zijn foto’s op Facebook. Hij zit bij mij op school en ik check een paar keer per dag welke lessen hij heeft en waar, en hoe laat hij uit is. Soms loop ik dan expres om, zodat ik hem tegen kan komen. Zelfs als ik één van zijn vrienden zie, krijg ik bijna een hartaanval, want wie weet is hij wel in de buurt. Ik heb maar een paar keer met hem gepraat en weet dus niet echt of hij mij ook leuk vindt. Hij is echt een soort obsessie voor me. Is het normaal dat ik zo geobsedeerd door hem ben? En zo ja, hoe val ik op bij hem?

Probeer een volgende stap te zetten.

Je haalt in ieder geval alles uit de kast om hem te zien. Dat je daarbij nog weinig succes hebt, is omdat je eigenlijk alleen maar naar hem kijkt, en nog geen volgende stap durft te zetten. Daardoor wordt hij een obsessie die alleen in je hoofd zit. Wat jij nu aan het doen bent, is op zich niet erg, maar het zou voor jezelf handiger zijn als je dan ook echt in contact komt met hem. In plaats van zijn Facebook te checken, kun je hem ook een vriendschapsverzoek sturen. Het heeft ook niet veel nut om voor zijn klas rond te hangen als hij je daarna voorbij loopt. Spreek hem eens aan en kijk hoe hij reageert. Dan weet je of je hiermee door moet gaan of dat je voor niks al die moeite doet. Let wel op: als hij laat merken dat hij niet geïnteresseerd is en je gaat hiermee door, dan ben je wel aan het stalken. Daar bereik je niets mee en je wordt er zelf ook niet gelukkiger van.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem dan hieronder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stalk jij je crush?

Gerelateerde artikelen