gevoelig heel dun groot voorhoofd verplicht binnen blijven ik ben verliefd op een jongen

Talk: ‘Ik ben heel erg verliefd op een jongen’

‘We hebben elkaar wat berichtjes gestuurd, maar ik heb volgens mij te veel vragen gesteld en me een beetje aan hem opgedrongen.’

Ik ben al een tijdje verliefd op een jongen van mijn school. We hebben elkaar wat berichtjes gestuurd, maar ik heb volgens mij te veel vragen gesteld en me een beetje aan hem opgedrongen. Ik denk dat hij daarom niet vaak met me wil praten. Hoe kan ik sorry zeggen?

Laat hem een tijdje met rust en kijk hoe hij reageert.

Het lijkt er op dat jij hem leuker vindt dan hij jou. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat hij niet veel tijd of zin heeft om berichtjes heen en weer te sturen. Sorry zeggen hoeft niet, je hebt toch niks verkeerds gedaan? Laat hem eerst een tijdje met rust en kijk hoe hij reageert als je na een week of twee eens een berichtje stuurt. Als je weer niets van hem hoort, dan is hij niet geïnteresseerd. Als hij blij is om iets van je te horen, dan vindt hij het in ieder geval leuk om met je om te gaan. Of hij jou net zo leuk vindt als jij hem, dat zal in de weken erna dan blijken door hoe hij tegen je doet. En wie weet, misschien neemt hij in die twee weken zelf wel contact op als hij niets van je hoort.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem dan hieronder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Herken jij dit?

Gerelateerde artikelen