quiz jaloers verliefd op vriend beste vriendin jaloers ik ben jaloers op mijn ex

Talk: ‘Ik ben jaloers op mijn ex’

Ik had eerst verkering met de beste vriend van mijn broer. Ik was er maanden verdrietig van toen hij het had uitgemaakt.

Ik ben jaloers op mijn ex, omdat ik nog niet helemaal over hem heen ben.

Ik had eerst verkering met de beste vriend van mijn broer en ik was er maanden verdrietig van toen hij het had uitgemaakt. Nu, een jaar later, ben ik weer verliefd op hem geworden. Elke keer als ik hem en zijn vriendin zie lopen, word ik jaloers op mijn ex en dan kan ik niks beters verzinnen dan te gaan huilen, want ik ben er nog steeds niet helemaal overheen. Die vriend van mijn broer komt hier vaak logeren en dan neemt hij zijn vriendin mee. Dan zie ik ze vaak zoenen en daar word ik dan weer jaloers van. Daardoor snijd ik mezelf ook af en toe. Wat moet ik doen?

Hulpeloos 14-jarig maagdje

Hoe moeilijk het ook lijkt, je zult je er toch bij neer moeten leggen dat het niets meer wordt tussen jullie.

Hij heeft een nieuwe girlfriend en toont geen interesse meer voor jou. Probeer van je leven te genieten, want nu lijkt het erop dat je een beetje wegzakt in depressieve gevoelens die omhoog komen als je hem weer ziet. Snijden is geen goede oplossing. Daarmee maak je je problemen alleen maar erger. Het zou beter zijn als je hem wat minder vaak ziet. Probeer hem daarom een beetje te ontlopen. Ga dingen buiten de deur doen als je weet dat hij komt. Het liefst leuke dingen met je friends die zorgen voor voldoende afleiding. Lekker shoppen met een vriendin bijvoorbeeld. Neem eventueel een keer je broer in vertrouwen en vraag hem of hij rekening kan houden met jouw feelings. Misschien dat hij wat vaker bij zijn vriend kan afspreken in plaats van bij jullie thuis? Als je hem minder vaak ziet, zal het gemakkelijker zijn om hem uit je gedachten te zetten. Zeker als je tegelijkertijd je ogen openhoudt voor andere leuke boys. Want die zijn er echt wel hoor!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook: 

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij dit kunnen?

Gerelateerde artikelen