internetvriendin mens smoorverliefd beste vriendin tiktok trend

Talk: ‘Ik ben smoorverliefd op mijn beste vriendin’

GIRLZ, help! Ik val op meisjes en ik ben smoorverliefd op mijn bestie. Ze is zelf hetro en ze weet niet dat ik op vrouwen val. Ik ben bang dat ze geen besties meer wil zijn. Wat moet ik doen?

Smoorverliefd op mijn beste vriendin.

Ik ben echt smoorverliefd op mijn beste vriendin, maar ze weet niet eens dat ik op meisjes val. Zij valt zelf gewoon op jongens en is zelfs tegen homoseksuele mensen. Ik durf het echt niet te zeggen, want ik ben bang dat we daarna geen vriendinnen meer zijn. Help, wat moet ik doen?

Anoniem

Een lastige situatie.

Ons advies is toch om het niet te vertellen. Je geeft aan dat ze en op jongens valt, en tegen homoseksuele mensen is. Wanneer je haar vertelt dat je verliefd op haar bent, komt jullie vriendschap waarschijnlijk onder druk te staan en zal het niet meer worden zoals het ooit was. En dat zou zonde zijn! Hoe moeilijk het ook is: probeer haar uit je hoofd te zetten en je te focussen op andere leuke girls die wel op meisjes vallen. Good luck, babe!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Westend61, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Hoi! Ik snap je helemaal, ik ben zelf ook verliefd op mijn bestie maar zij crushed op een jongen. Ze is wel panseksueel. Maar ik laat gaar gaan.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen