verkracht verkracht door mijn stiefbroer

Talk: ‘Ik ben verkracht door mijn stiefbroer’

Ik ben aangerand en verkracht door mijn stiefbroer. Hierdoor heb ik zelfmoord proberen te plegen. Dat mislukte, maar daardoor ben ik alleen maar nog depressiever geworden. Ik durf het niemand te vertellen, want ik ben waarschijnlijk ook nog zwanger van hem.

Ik ben aangerand en verkracht door mijn stiefbroer.

Hierdoor heb ik zelfmoord proberen te plegen. Dat mislukte, maar daardoor ben ik alleen maar nog depressiever geworden. Ik durf het aan niemand te vertellen, want ik ben waarschijnlijk ook nog zwanger van hem.

Alleen durf ik geen zwangerschapstest te doen, want ik ben bang voor de uitslag. Kunnen jullie mij helpen?

Anoniempje

Je zult toch naar buiten moeten komen met je verhaal, want hoe langer je hiermee rondloopt, hoe groter je problemen worden.

Zeker als blijkt dat je zwanger bent. Vertel om te beginnen aan je vader of moeder dat je stiefbroer je heeft verkracht. Dat is moeilijk, maar je zult de steun van je ouders hard nodig hebben de komende tijd. Het gaat per slot van rekening om je stiefbroer, iemand die deel uitmaakt van jullie gezin. Samen met je vader of moeder kun je dan ook de zwangerschapstest doen en beslissen hoe het nu verder moet. Aangifte doen bijvoorbeeld, want verkrachten is not done.  

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gaat het deze girl lukken om te vertellen?

Gerelateerde artikelen