crush verhuizen verliefd op acteur mezelf snijden contact jongen verliefd bff vriend van vriendin talk verliefd crush kans biseksueel niet verliefd

Talk: ‘Ik ben verliefd op een acteur’

Help, ik ben verliefd geworden op een acteur

Hoi, ik heb een probleem. Ik ben, nadat ik de live action film Aladdin gezien heb, verliefd geworden op acteur Mena Massoud. Ik zoek vaak plaatjes van hem op, ik bekijk filmpjes waarop Mena te zien is en luister de liedjes uit Aladdin. Ik weet dat mijn liefde onbeantwoord zal blijven, want Mena is 28 jaar oud en ik pas 16 en hij woont in Toronto, ik in Nederland. Maar hij lijkt in best veel dingen op mij, bijvoorbeeld dat hij vegetarisch is en Christelijk is opgevoed. Daarom voel ik me ook tot hem aangetrokken. Ik vind hem superknap en leuk en denk veel aan Mena. Ik vind die fantasieën niet erg, maar ik ben er superveel mee bezig en voel me teleurgesteld en verdrietig dat mijn liefde voor Mena Massoud nooit wederzijds zal zijn. Hebben jullie tips? Ik hoop het, want ik weet echt niet wat ik moet doen.

Anoniem

Je kunt hem beter uit je hoofd zetten

Wij begrijpen wel dat je in love bent met Mena, hij is echt een cutie! Toch is de kans dat jullie iets krijgen inderdaad nihil en kun je hem beter uit je hoofd zetten. Probeer je ergens anders op te focussen telkens als je aan hem denkt, ga lekker veel films kijken met andere hotties, laat de liedjes uit Aladdin even links liggen en kijk eens in je omgeving rond naar leuke, bereikbare jongens. Misschien vind je in andere boys wel eigenschappen of uiterlijke kenmerken die je ook terugziet bij Mena. Het duurt even, maar dat verliefde gevoel zal ook weer slijten!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen