boy doen geen vriend vriendje boyfriend voorstellen boymagneet player macho

Talk: ‘Ik ben verliefd op een player’

Ik had negen maanden een vriend en die heeft me gewoon gebruikt voor de seks. Hij zei dat vrouwen voor hem doodgewone nummertjes zijn en ik was nr. 34.

Mijn beste vriendin zegt dat hij een player is. Is dat zo? Het probleem is: hij heeft negen maanden tegen me gelogen, maar ik vind hem nog steeds heel leuk. Ik droom zelfs nog van hem en ik zou hem heel graag terug willen. Is dat normaal? En hoe kan ik hem vergeten? Help me, please!

Dark en ongelukkig meisje

Je kunt hem een player noemen of niet, feit is dat hij niet bepaald een droomvriendje is! 

Hij heeft je diep gekwetst door te zeggen dat je niet meer dan een nummer voor hem bent. Waarom wil je eigenlijk opnieuw verkering met hem? Omdat je (tegen beter weten in) hoopt dat hij dan wél lief tegen je is en wél kiest voor jou in plaats van voor de seks? De harde feiten zijn 1. hij komt niet terug en 2. zelfs als hij terug zou komen, dan wil dat nog niet zeggen dat hij veranderd is. Hij blijft dezelfde jongen die tegen jou heeft gezegd dat je nummer 34 bent en dat hij alleen verkering met je heeft vanwege de seks… Iemand na zo’n lange tijd vergeten is moeilijk, dat is logisch. Denk daarom wat vaker aan de momenten waarop hij je verdrietig maakte, want dan vergeet je hem iets makkelijker. Probeer ook geen valse hoop te hebben, want dan doe je jezelf alleen maar pijn. Kijk ondertussen om je heen, er lopen écht heel veel leuke jongens rond bij wie het niet alleen maar om seks draait. Zodra je weer verliefd bent, ben je deze jongen heel snel vergeten!

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is hij het waard?

Gerelateerde artikelen