Ik ben al een poosje heel goed bevriend met een jongen. In de vakantie zagen we elkaar heel erg vaak en iedereen dacht dat we wat hadden. Dat kwam omdat we telkens knuffelden en aan elkaar zaten.

We liepen ook heel vaak hand in hand enzo. Ik begon te denken dat hij wat voor me voelde, maar toen kwam hij terug van vakantie en vertelde over zijn vakantieliefde en dat hij gezoend had. En nu weet ik niet meer wat ik moet doen. Ik dacht dat hij me leuk vond…

Toen hij op vakantie ging, hadden jullie geen verkering. Officieel waren jullie dus niets meer dan goede vrienden. Je kunt hem dus niet kwalijk nemen dat hij een vakantieliefde heeft gehad. Troost je met de gedachte dat zo’n vakantieliefde meestal niet heel erg lang duurt. Als de vakantie voorbij is, is de liefde vaak ook snel verdwenen. En dan krijgt hij vanzelf weer oog voor zijn eigen omgeving. Zorg er daarom voor dat je in the picture blijft. Houd contact met hem en probeer regelmatig tijd met hem door te brengen. Als jullie zo close blijven als jullie waren, zal hij vanzelf ontdekken dat het meisje dat dichtbij hem woont, véél leuker is dan zo’n ver vakantievriendinnetje!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Beeld: 123RF

Lees ook: