flirt verliefd op iemand die ik niet ken buurjongen verliefd jongen vraag flirten in de klas op school

Talk: ‘Ik ben verliefd op iemand die ik niet ken’

Hoi Girlz, ik heb een groot probleem. Ik ben verliefd op een jongen uit een andere klas, die ik bijna niet ken. Ik word zo verlegen als ik met hem probeer te praten en sta dus voor gek… Help!

Ik geef een verkeerde indruk…

Ik ben al ongeveer een maand verliefd op een jongen. Hij zit in een andere klas en ik ken hem amper. Ik ben gewoon verliefd geworden op zijn uiterlijk.

Een paar vriendinnen van mij hebben een vriendin die in zijn klas zit: L. Als ik vragen heb over die jongen – hoe hij is, wat zijn hobby’s zijn, enz. – dan vraag ik het aan L en dan vertelt zij dat. Maar laatst heeft L aan hem verteld dat ik op hem was. Hij wist niet wie ik was, dus riep L mij en ik zwaaide als een gekke clown terug. Nu heb ik steeds heel veel vragen over hem, wat ik tegen hem moet zeggen en zo. Dat vraag ik steeds aan mijn vriendinnen en aan L, maar als het er dan op aan komt, durf ik helemaal niks te zeggen. Ik ben dan zo verlegen! Meestal dwingen mijn vriendinnen me om het toch te zeggen. Dan schiet ik in de lach en sta ik dus steeds voor gek. Zijn vrienden zitten er ook steeds maar bij.

Kortom, hij krijgt een verkeerde indruk van mij en ik ben het helemaal aan het verpesten. Mijn vriendinnen worden helemaal gek van me door dit gedoe. Ik praat alleen nog maar over hem en ik wil echt een keer kennismaken zonder dat ik verlegen word. Ik moet opschieten want L vindt hem ook leuk en hij haar… wat moet ik doen?

Hulpeloos anoniempje

Het is geen ideale situatie.

Aan de ene kant staat hij met zijn vrienden, aan de andere kant staan jouw vriendinnen. En jij staat daar tussenin. Je vriendinnen roepen dat je moet zeggen wat jullie hebben afgesproken, zijn vrienden luisteren vol spanning naar wat je te zeggen hebt… Niet bepaald de ideale situatie om iets moois te beginnen met zoveel publiek erbij. Probeer eens met hem in contact te komen als jullie alleen zijn – bijvoorbeeld na schooltijd, als hij naar huis fietst. Misschien is het dan gemakkelijker om de dingen te zeggen die je graag kwijt wil. Dan kun je hem ook uitleggen dat je in werkelijkheid niet zo’n stuntel bent. Als het je lukt, kun je zelfs tegen hem zeggen dat je verliefd op hem bent. Je merkt dan vanzelf of dat wederzijds is…

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij dit ooit meegemaakt?

Gerelateerde artikelen