tegen mijn wil

Talk: ‘Ik deed het tegen mijn wil’

Ik ben een meisje van bijna 14 en heb probleem met mezelf. Ik vond een jongen van 18 leuk en hij mij. We kenden elkaar ongeveer twee weken. Toen hij een keer bij mij kwam begon hij mij te zoenen.

Ik ben een meisje van bijna 14 ik deed iets tegen mijn wil.

Ik vond een jongen van 18 leuk en hij mij. We kenden elkaar ongeveer twee weken. Toen hij een keer bij mij kwam begon hij mij te zoenen. Niks ergs aan vond ik, totdat hij aan mijn oor ging likken en in mijn broek ging. Hij heeft mij gevingerd terwijl ik dat niet wilde (dat was trouwens de eerste keer dat ik werd gevingerd). Daarna dwong hij mij om hem af te trekken. Dat wilde ik al helemaal niet! De dag erna heb ik hem verteld dat ik geen contact meer met hem wilde. Ik was best trots op mezelf dat ik het tegen hem gezegd had. Het is nu bijna drie weken geleden en ik zit hier heel erg mee. Mijn vraag is: hebben jullie tips om het te ‘verwerken’? Ik weet zeker dat ik niet de enige girl ben die dit heeft meegemaakt en ik wil ook anderen helpen met deze vraag.

Anoniem

Het gebeurt jammer genoeg maar al te vaak dat je seksuele dingen doet die je eigenlijk niet wilde doen.

Hoe zoiets kan gebeuren… meestal is het een combinatie van geen nee durven zeggen en een jongen die blijft aandringen. De spijt komt dan ook meestal later. Je hebt die boy gedumpt om wat hij heeft gedaan. Dat is sterk en moedig van je. Ook al durfde je op het moment zelf niet duidelijk te zeggen wat je wel en niet wilt, je hebt het wel na afloop gedaan. Wat er is gebeurd is niet leuk, maar je weet nu wel dat je de volgende keer sterk genoeg kunt zijn om wel duidelijk nee te zeggen en weg te lopen als dat nodig is. Soms heb je een vervelende ervaring nodig om te leren dat je sterker bent dan je dacht. Dit zal jou niet snel nog een keer overkomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij ooit zoiets meegemaakt?

Gerelateerde artikelen