Talk: ‘Ik durf geen nieuwe relatie te beginnen’

Jullie zijn een superblad, maar nu heb ik toch zelf ook een vraag. Sinds het uit is met mijn vriendje, durf ik geen nieuwe relatie meer te beginnen. Het is iets meer dan een jaar uit. Ik ben heel bang dat ik weer gekwetst word door een nieuw vriendje. Is dit raar? En wat kan ik hier het beste aan doen?

Nee, dat is helemaal niet raar. Je vorige vriendje heeft je blijkbaar heel veel verdriet gedaan en je bent bang dat het opnieuw gebeurt. Bij elke nieuwe liefde bestaat de kans dat je ook weer gekwetst wordt. Maar als je daar bang voor blijft, zul je ook niet meer dat heerlijke gevoel meemaken dat bij verliefd zijn hoort. Liefdesverdriet is iets wat voorbijgaat. Het hoort bij de liefde. En heus, er komt een moment waarop je weer verliefd wordt en niet meer bang bent voor verdriet.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem hieronder!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[shoppable_snippet id=1aea]

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij bang om gekwetst te worden?

 • banaantje31
  Danique Benjamins
  Reactie: Ja, best wel
  Omdat: ?
  Beantwoorden
 • tessie
  tessie
  Reactie: Nee, daar ben ik niet zo mee bezig
  Omdat: Nou, wat een advies Girlz ? Net was ze nodig had, ehh niet. Niet echt ondersteunend. Hey meid, dat je bent gekwetst door je exvriendje betekend niet dat dat weer gebeurd! Misschien wordt je volgende relatie mssn wel beter! Het is normaal om bang te zijn dat je weer wordt gekwetst. Maar het is ook niet goed om je hele leven te blijven mokken over wat erin het verleden is gebeurd. Laat het verleden zijn wat het is. De toekomst kan mssn wel nog mooier zijn! Voor alles wat je verliest, komt iets beters voor terug! Aan het einde van een donkere tunnel, schijnt altijd weer licht! Veel geluk ?
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen