Ik was bang…

Ik wil als eerste ff zeggen dat jullie blad echt great is! Maar ik zit al een tijdje met een probleem. Ik had een geheime relatie met een meisje op wie ik verliefd was, en zij ook op mij.

Het was geheim, omdat ik dacht dat onze vrienden het niet zouden accepteren. Maar na drie maanden heeft zij het uitgemaakt omdat ze erachter is gekomen dat ze toch niet op meisjes valt. Ik mis haar erg en ik voel me de laatste tijd erg rot. Wat moet ik nu?

Verdrietig meisje

Jouw liefdesverdriet wordt minder.

Je hebt liefdesverdriet en dat voelt niet anders omdat je verliefd bent op een meisje in plaats van een jongen. Het verschil bij jou is dat je er met niemand over kunt praten, omdat je jullie een geheime relatie hadden. Daarom voelt het verdriet veel heftiger dan wanneer het een jongen was geweest. Maar ook jouw verdriet zal na verloop van tijd minder worden. Heb je echt niemand in je omgeving die je in vertrouwen kunt nemen en bij wie je eens lekker uit kunt huilen? Het zou een opluchting kunnen zijn en je kunnen helpen bij het verwerken van je verdriet.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: