geen zin klaargekomen ik wil een vibrator kopen dildo strings bevredigen veel afscheiding onregelmatig ongesteld vagina scheten masturberen nooit orgasme schuldig vibrator zelfbevrediging niet klaarkomen

Talk: ‘Ik heb nog nooit een orgasme gehad’

Ik wil graag weten hoe het voelt

Hey, ik ben 17 jaar en ik heb nog nooit een orgasme gehad. Ik ben christelijk opgevoed, maar ik probeer al sinds jonge leeftijd te vingeren. Echter lukt het mij niet. Ik heb nog nooit een orgasme gekregen. Ik heb wel ergens gelezen dat als je over je clitoris wrijft je daar een goed gevoel van krijg… Echter voel ik ‘hem’ niet. Ben ik raar? Zou ik tips mogen krijgen over masturbatie?

Liefs K

Wat jammer dat je nog nooit een orgasme gehad hebt

Je clitoris is een klein bolletje aan de bovenkant van je binnenste schaamlippen. Als je je schaamlippen een beetje uit elkaar houdt en de huid van je onderbuik een beetje omhoogtrekt, zie je je clitoris wellicht zitten. Ook zou je vanuit je vagina met een vinger omhoog kunnen gaan, totdat je een soort eindpunt voelt. Over de clitoris zit een soort kapje, als je deze naar achter trekt, kun je je clitoris direct stimuleren door er met je vingers overheen te gaan. Is dit te gevoelig? Dan kun je het kapje eroverheen laten. Have fun!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij ooit een orgasme gehad?

Gerelateerde artikelen