nooit verkering nooit een vriendje

Talk: ‘Ik heb nog nooit verkering gehad’

Hoi, ik ben een meisje van 13 jaar en ik ben nog nooit verkering gehad. Ik heb wel eens een keertje gelogen over een relatie, maar hier schaam ik me heel erg voor. Wat moet ik doen?

Nog nooit verkering gehad

Hey GIRLZ, ten eerste wil ik zeggen dat jullie magazine echt geweldig is, maar ik zit ergens mee. Ik ben 13 en ben dit jaar naar de brugklas gegaan. Iedereen van mijn klas heeft al ooit verkering gehad (en sommigen ook gezoend) maar ik nog nooit! Ik schaam me daar echt heel erg voor. Ik heb ook weleens gelogen dat ik een relatie heb gehad, maar ik wil niet meer liegen. Hebben jullie tips hoe ik een relatie kan krijgen? Want ik schaam me echt heel erg hierom.
Anoniem

Sta open voor liefde en kijk lekker rond…

Dat is toch helemaal niks om je voor te schamen! Je bent gewoon nog niemand tegengekomen waarmee het helemaal klikte op liefdesgebied. Kan gebeuren, right? Je gaat de komende jaren waarschijnlijk een hoop nieuwe mensen leren kennen, dus je komt vanzelf iemand tegen waarmee het supererg klikt en waarop je heel verliefd wordt. Sta open voor de liefde en kijk lekker rond of leuke boys/girls in je omgeving rondlopen. Het helpt ook om op locaties te komen waar veel jongeren komen. Maar: begin alleen aan een relatie als jij daar behoefte aan hebt, en niet omdat je denkt dat dat hoort of omdat je je anders schaamt. Your life, your rules!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Pablo Merchan Montes Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen