Ik vind heel snel jongens leuk, maar die vinden mij dan niet leuk. Nu ben ik dus heel erg verliefd op een jongen uit mijn klas, maar ik heb nog nooit verkering gehad.

Voor mij is verkering eigenlijk gewoon tussen twee mensen die elkaar leuk vinden. Een vriendin van mij heeft wel een vriendje, maar ze lopen alleen hand in hand en geven elkaar kusjes enzovoort (dat is me iets te klef…). Dus ik weet niet of ik hem moet vragen, of andersom. En hoe weet ik of hij mij ook leuk vindt? Hard to get spelen lijkt mij niet zo’n goed idee, want straks denk hij dat ik hem juist NIET leuk vind.

Als je heel erg verliefd bent, wil je hem het liefst de hele dag vasthouden en zoenen. Wacht maar af, tegen de tijd dat jij verkering hebt, ben jij net als je vriendin. Maar nu lijkt het er op alsof je daar wat bang voor bent en dus de boot een beetje afhoudt. Je mag best laten merken dat je hem leuk vindt. Grote kans dat hij dan vanzelf ook wat meer aandacht besteedt aan jou. Verliefd zijn is echt heel leuk en klef zijn hoort daar wel een beetje bij. Maar wie weet, misschien houdt jouw toekomstige vriendje ook wel niet van dat kleffe gedoe en zijn jullie helemaal gemaakt voor elkaar. Laat gewoon merken dat je hem leuk vindt, wees blij als hij aandacht besteedt aan jou en laat dingen gewoon gebeuren, dan weet je het snelst wat je wel en niet fijn vindt!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Beeld: Unsplash

Lees ook: