nog nooit verkering gehad goed liegen plas ophouden schaam lichaam

Talk: ‘Ik schaam me voor mijn lichaam’

‘Lieve GIRLZ, ik ben verliefd op een jongen en we willen meer doen dan alleen zoenen, alleen durf ik dat niet omdat ik me schaam voor mijn lichaam…’

Ik schaam me nogal voor mijn lichaam

Ik heb onlangs een jongen ontmoet en we zijn helemaal gek op elkaar. Over een paar weken ga ik bij hem logeren. We willen graag verder dan zoenen gaan, maar ik schaam me voor mijn lichaam. Mijn schaamlippen lopen een soort van ongelijk en ik ben ook bang dat zijn penis niet in me past. En ook heb ik een lelijke moedervlek rond mijn vagina zitten!

A.

Schaam je niet!

Denk je niet dat hij ook dingen heeft waar hij zich zorgen over maakt? De maat van zijn penis bijvoorbeeld, of hij wel lief genoeg voor je is, en misschien heeft hij wel een rare knobbel op zijn tenen, of een moedervlek op zijn bil… Maak je geen zorgen. Als je verliefd bent, zie je alles door een roze bril. Ook de kleine lichaamsgebreken die ieder mens heeft. En als jullie echt gek op elkaar zijn, dan gaat het vooral om het samen zijn, om het delen van jullie liefde voor elkaar. Dan is er niets om je voor te schamen, dan is het al fijn om samen te zijn. Wat er dan precies wel of niet gebeurt, doet er niet toe.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar schaam jij je voor?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: ik schaam mij voor mijn borsten ik heb 80 b&c maar het lijkt er totaal niet op ik had het met mij vriend 3 maanden geleden gedaan maar durfde mijn borsten niet te laten zien dus hield ik mijn blouse aan ?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen