moeder overleden verliefd jongens vriendin naaktfoto's

Talk: ‘Ik val op jongens die ik niet kan krijgen’

Ik ben een meisje van 12 en heb een paar vraagjes. 1. Ik word de laatste tijd verliefd op jongens die ik niet kan krijgen en die ouder zijn dan ik. Is dat raar?

Ik ben een meisje van 12 en heb een paar vraagjes over o.a. jongens

1. Ik word de laatste tijd verliefd op jongens die ik niet kan krijgen en die ouder zijn dan ik. Is het raar dat ik op onbereikbare jongens val?

2. Ik heb nog nooit (echt) gezoend, maar fantaseer er vaak over en ik fantaseer ook over seks. Maar ik heb geen vriendje of zo en ben er ook (denk ik) te verlegen voor. Maar soms denk ik dat ik er echt klaar voor ben.

Een groentje

Wacht rustig af, jouw tijd komt nog wel

Hoewel je denkt dat je eraan toe bent om een vriendje te hebben en echt te gaan zoenen, ben je er misschien toch nog niet helemaal klaar voor. Je vindt het eigenlijk ook nog wel een beetje eng. Dat is ook de reden waarom je valt op onbereikbare jongens. Dat geeft jou de mogelijkheid om hevig verliefd te zijn, zonder dat je bang moet zijn dat er écht iets gaat gebeuren. Daar is niks mis mee. Er komt vanzelf een moment waarop je verliefd wordt op een jongen die wel bereikbaar is en dan komt dat zoenen ook vanzelf. Wacht dus rustig af, jouw tijd komt nog wel.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Dmitriy Bilous, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Herken jij dit?

Gerelateerde artikelen