Jaloers achterdochtig

Talk: ‘Ik vind mijn ex weer leuk’

Ik heb een groot probleem. Ik vind al sinds een tijdje mijn ex weer leuk. Alleen: hij is nu het vriendje van een vriendin van mij. Het is een jaar geleden dat ik wat met hem had, maar dat doet er niet toe. Ik vind hem nog steeds leuk. Nu is mijn vraag: wat moet ik doen? Ik weet het echt niet meer. Ik probeer ze te negeren, maar mijn vriendin begint steeds over hem. Ik weet niet of ik het moet vertellen of moet wachten tot het uitgaat tussen hen of wachten tot mijn gevoel over gaat. Maar als het uitgaat, is het lullig tegenover mijn vriendin! Ik weet het echt niet meer, HELP!

Weet je zeker dat je hem echt nog leuk vindt of wil je hem graag terug omdat je vriendin hem heeft? Het is ooit uitgegaan en dat had een reden. Bovendien is het gevoel waarschijnlijk niet wederzijds, anders had hij nu geen verkering met jouw vriendin. Het enige wat je nu kunt doen, is wachten tot het uitgaat tussen hen en dan opnieuw bekijken of je hem nog steeds leuk vindt. Misschien dat je in de tussentijd zelf al tot de conclusie bent gekomen dat hij toch niet het wachten waard is.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem dan hieronder!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[shoppable_snippet id=1443]

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij weleens opnieuw verliefd geworden op je ex?

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ja, dat is weleens gebeurd.
  Omdat: ?
  Beantwoorden
 • xsilvermoonelienn20
  xsilvermoonelienn20
  Reactie: Ja, dat is weleens gebeurd.
  Omdat: Soms denk ik dat ik mijn ex nog leuk vindt maar ik voel nog een band op afstand als hem maar we zijn en blijven vast vrienden.
  Beantwoorden
 • tessie
  Tessa Van Doorn
  Reactie: Ja, dat is weleens gebeurd.
  Omdat: Je doet jezelf alleen maar pijn mee als je blijft wachten
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen