Ik zit met een probleem, ik ben nu veertien jaar en ik ben met ongeveer zes verschillende jongens naar bed geweest. Ik heb ze ook allemaal gepijpt.

Het gaf me echt een opwindend gevoel. Maar nu mijn probleem; mijn hele school is erachter gekomen en nu noemt iedereen mij een hoer. En als we seksuele voorlichting hebben op school, dan kijkt iedereen naar mij. En ze roepen rare dingen naar me. Ik zit hier heel erg mee, ik wil geen hoer zijn. Ik ga helemaal kapot vanbinnen, maar verlang toch weer naar seks. Jongens gebruiken me nu alleen om te neuken en daarna willen ze niks meer met me te maken hebben. Wat moet ik doen? Willen jullie me alsjeblieft helpen?

Als een jongen zoveel meisjes heeft, vindt iedereen hem stoer, als meisje ben je snel een hoer. Nou kan het ook geen kwaad om iets kieskeuriger te zijn als het gaat om het uitkiezen van de jongen met wie je seks hebt. Je bent veertien en dat is nog best wel jong. Bovendien, als je snel met een jongen naar bed gaat, krijg je de naam dat je ‘gemakkelijk te krijgen’ bent. Een jongen zal jou dus sneller alleen maar gebruiken voor de seks dan dat hij werkelijk iets voor je voelt. En dan wordt de hele situatie alleen maar erger en ga je je nog rotter voelen. Seks is en blijft nog altijd iets speciaals dat je niet zomaar aan iemand weggeeft. Ook al vind je het nog zo lekker, je bent niet afhankelijk van een jongen voor dat lekkere gevoel. Dat kun je ook zelf! 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Beeld: 123RF

Lees ook: