piemels pijpen

Talk: ‘Hoe moet ik pijpen?’

Hai GIRLZ, ik heb misschien een gekke vraag, maar ik weet niet zo goed hoe ik mijn vriendje moet pijpen. Weten jullie hoe dit moet? Please, help!

Pijpen

Hoe moet ik pijpen? Mijn vriendje vroeg laatst of ik hem wou pijpen en ik zei ja. Nou weet ik eigenlijk niet zo goed hoe je moet pijpen, want ik heb maar twee keer seks gehad en nog nooit gepijpt.

Anoniem

Pijpen kan best spannend zijn girl…

De eerst keer dat je gaat pijpen, kan dat inderdaad best spannend zijn, maar het leuke van dingen die je nog nooit hebt gedaan is dat je dit samen kunt ontdekken. Begin met het likken van zijn piemel en neem hem vervolgens in je mond. Laat zijn piemel in en uit je mond glijden terwijl je met een hand zijn voorhuid op en neer beweegt. Ook kun je je lippen en tong gebruiken om zijn eikel te stimuleren, een beetje zoals je ook een ijsje eet, hihi. Wissel af met snelheid; begin langzaam en versnel bijvoorbeeld na een paar minuten. Elke jongen vindt iets anders lekker, dus vraag tussendoor of hij het fijn vindt. Heb je het gevoel dat het echt niet lekker gaat, vraag dan om wat tips. Dit voelt misschien awkward, maar dat is heel normaal en je doet jullie er allebei een plezier mee! O, en let op met hard zuigen, want dit kan superpijnlijk zijn voor een boy.

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Hello I M Nik Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen