meer dan vrienden

Talk: ‘Ik weet niet of we meer dan vrienden zijn’

Hai, ik heb een vraagje. Ik heb sinds kort een paar jongens vrienden, maar ik weet niet hoe ik vriendschap en liefde moet onderscheiden. Please, help!

Ik kan niet goed onderscheiden of we vrienden of lovers zijn

Hoi GIRLZ, ik zit nu in de 4de en sinds dit jaar is onze vriendengroep een stuk groter geworden. Superleuk natuurlijk, maar nu is mij wel iets opgevallen. In onze vriendengroep zitten ook een aantal jongens en hiervoor had ik nooit echt zoveel contact met jongens. Als ik vroeger aandacht kreeg van jongens, dacht ik gelijk dat ze iets van me wilden of verliefd op me waren. Ik vind het nu dus heel moeilijk om een vriendschap te onderscheiden van een jongen die mij leuk vindt. Ik hoop dat jullie mij een beetje kunnen helpen om dit verschil te herkennen.

X H

Meestal laten jongens merken wanneer ze iemand leuk vinden.

Hoe doen deze boys tegen andere meisjes? Meestal laten jongens wel merken wanneer ze iemand leuk vinden. Dan gaan ze bijvoorbeeld flirten, plagen of geven ze jou nét wat meer aandacht dan de rest. Maar als de boys uit jouw vriendengroep hetzelfde tegen jou doen als tegen de rest, zien ze jou waarschijnlijk gewoon als een vriendin. Don’t worry, je merkt het vanzelf!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Patrick Fraser, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen