geen zin klaargekomen

Talk: ‘Ik wil een vibrator kopen’

‘Lieve GIRLZ, ik heb het een beetje gehad met mezelf vingeren en wil een vibrator kopen. Ik weet alleen niet hoe ik eraan moet komen…’

Waar ik kan ik een vibrator kopen?

Ik wil wel eens iets anders dan mezelf vingeren. Daarom wil ik een vibrator kopen, maar ik vind het eng om naar een seksshop te gaan omdat ik bang ben om uitgelachen te worden. Zijn er nog andere plaatsen waar je een vibrator kunt kopen?

Anoniem

Je wordt echt niet uitgelachen

Vibrators kun je in elke seksshop kopen. Je hoeft niet bang te zijn dat je wordt uitgelachen, want de mensen daar verkopen ze dagelijks en kunnen je zelfs nog adviseren welke de beste is. Een andere mogelijkheid is bestellen op internet. Er zijn heel veel sites waar je online kunt bestellen, maar daar heb je vaak wel IDeal of een creditcard voor nodig. Bovendien heb je het probleem dat het pakketje thuis wordt bezorgd en dat je ouders dan misschien willen weten wat je hebt gekocht. De snelste en gemakkelijkste manier blijft dus de seksshop. Als je bang bent dat je herkend wordt, kun je altijd naar een andere plaats gaan waar niemand je kent.

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruik jij een vibrator?

Gerelateerde artikelen