seks seks

Talk: ‘Ik wil geen seks in de auto’

Ik ben 15 jaar en mijn vriendje is 17. Hij wil verder gaan dan zoenen en dat wil ik ook wel, maar we willen niet dat onze ouders mee kunnen luisteren. Hij vroeg of ik niet mee wilde in de auto.

Ik wil niet dat onze ouders meeluisteren…

Ik ben 15 jaar en mijn vriendje is 17. Hij wil seks met mij en ik wil dat ook wel, maar we willen niet dat onze ouders mee kunnen luisteren. Hij vroeg of ik niet mee wilde in de auto. Ik ging wel mee, maar toen we eenmaal seks hadden deed het pijn door de manier waarop ik lag en hij gebruikte ook geen condoom. Ik zei dat ik er wel even één zou gaan halen, maar hij hield me tegen en ging gewoon door met vrijen. Vanaf toen lag ik wel lekker en ging het wel weer en ik vond het heel lekker. Maar ik wil niet meer in de auto vrijen. Weten jullie een plek waar ik ongestoord kan vrijen? Een meisje dat seks wil zonder afluisterende ouders

Waar kun je ongestoord seks hebben? 

Jullie ouders zijn vast niet altijd thuis. Ze gaan toch ook wel eens naar een feestje, sporten of winkelen? Dat zijn natuurlijk de momenten die je kunt benutten. Weten je ouders dat je een vriendje hebt? Dan zullen ze ook wel begrijpen dat jullie soms behoefte hebben aan wat privacy, zonder dat ze meteen weten wát jullie dan precies doen. Hang dus gewoon een bordje ‘niet storen’ op de deur of draai de deur op slot en zet een muziekje op. Dat is niet alleen lekker op de achtergrond, maar zorgt er ook voor dat jullie minder goed te horen zijn.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Beeld: 123RF

Lees meer: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij deze struggle ook gehad?

Gerelateerde artikelen