Anders maakt hij het uit…

Jullie blad is geweldig, maar nu mijn probleem. Ik zit net in de eerste en ik heb een vriend die al in de derde zit. Hij is superknap en lief, maar hij wil met mij naar bed.

Maar ik durf het niet. Ik ben te jong. Maar hij wil zo graag en anders maakt hij het uit met mij en dat wil ik niet, want dan word ik gepest in de klas. Wat moet ik doen?

Ga niet met hem naar bed tegen je gevoel in.

Een jongen die dreigt dat hij het uitmaakt als je niet met hem naar bed gaat, is niet de jongen op wie jij verliefd zou moeten zijn. Hij kan nog zรณ leuk, lief en knap zijn โ€“ hij wil dingen waar jij nog niet aan toe bent. Als hij echt zo lief is en echt van je houdt, dan wacht hij op jou. Zo niet, dan is hij het niet waard om jouw vriendje te zijn. Als je met hem naar bed gaat tegen je gevoel in, worden jullie daar allebei niet gelukkiger van. Seks is nooit een manier om een vriendje te houden. Trouwens, je populariteit in de klas hangt toch niet af van wie jouw vriendje is? Als je echt wilt laten zien dat je geen watje bent, dan dump je hem voordat hij dat bij jou doet. Dan weet iedereen dat jij niet de eerste de beste bent!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: iStock

Lees ook: