ouders ontmoet verliefd aangereden en stierf zweethanden incontinent

Talk: ‘Zal die jongen ook verliefd op mij zijn?’

Ik ben op een jongen, S. Maar ik weet niet of hij op mij is. Iedereen zegt van wel, maar als ik hem vraag of hij me leuk vindt, zegt hij nee. Maar laatst schreef hij in het zand ‘I love you’ voor mij.

Ik ben verliefd op een jongen, S. Maar ik weet niet of hij op mij is. Iedereen zegt van wel, maar als ik hem vraag of hij verliefd op mij is, zegt hij nee. Maar laatst schreef hij in het zand ‘I love you’ voor mij.

Dan mag je er wel van uit gaan dat die jongen verliefd is op jou

Als een jongen ‘I love you’ in het zand schrijft, dan mag je er wel van uit gaan dat hij verliefd is op jou. Anders had hij wel iets anders geschreven. Zijn naam bijvoorbeeld. Heb je niet iets teruggeschreven? Dat zou de perfecte manier zijn om te weten te komen of hij echt verliefd op jou is. Probeer anders eens hetzelfde voor hem te doen. Schrijf dezelfde tekst op een briefje of een plek waar je zeker weet dat hij het leest en kijk hoe hij reageert. Misschien is hij ook gewoon verlegen en wil hij eerst weten wat jouw gevoelens zijn voordat hij stappen durft te nemen. Laat hem dus weten dat jij hem zeker wel leuk vindt, dan is de kans groot dat hij toegeeft dat hij ook smoorverliefd op jou is.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123rf

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen