verliefd leraar aandacht van jongens smoorverliefd

Talk: ‘Is mijn vriend een loverboy?’

Ik ben een meisje van 13 met een vriend die twee jaar ouder is. Mijn vriendinnen zeggen dat hij fout is, maar ik ben super verliefd op hem… Is hij een loverboy?

Ik ben bang dat hij een loverboy is…

Ik ben een meisje van 13 en ik heb een heel leuke vriend van 15, alleen ik denk dat hij een loverboy is… Laatst sprak ik tijdens de vakantie bij hem thuis af, zonder zijn ouders, en hij begon me wild te zoenen.
Dat vond ik heel lekker. Hij vertelde me daarna dat hij schulden heeft en vroeg me seks met zijn vrienden te hebben om hem hier vanaf te helpen. Hij wil me coke geven tijdens die seks zodat ik nergens aan hoef te denken. Mijn vriendinnen zeggen dat hij fout is, maar ik hou van hem en wil het liefst met hem trouwen en samenwonen. Hij is toch geen loverboy?

Hij is meer dan fout, een klassieke loverboy van het ergste soort.

Hij wil dat je drugs gaat gebruiken om seks tegen betaling te hebben met zijn vrienden. Hij dwingt je dus eigenlijk om prostituee te worden. En dat is fout! Heel fout! Er is maar één antwoord mogelijk op een dergelijke vraag: dumpen dit vriendje en wel zo snel mogelijk! Je kunt geen toekomst opbouwen met een jongen die je dwingt om seks te hebben met andere mannen. Praat hierover met iemand die je vertrouwt, zoals jouw ouders, en doe aangifte bij de politie, hoe eng dat misschien ook is. Deze jongen moet gestopt worden, want ook andere meisjes lopen het risico slachtoffer te worden.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ken jij een loverboy?

  • Debbie
    Debbie
    Reactie: Nee
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen