seks flashbacks kreunende ouders seks tussen ons

Talk: ‘Ik hoorde mijn ouders kreunen’

‘Ik wilde net gaan slapen toen ik geluid uit hun kamer hoorde komen. Ik vond het echt supervervelend, want ze zijn hartstikke oud.’

Ik heb mijn ouders horen kreunen…

Laatst, toen ik ging slapen, hoorde ik mijn ouders kreunen en het bed kraken bij mijn ouders op de slaapkamer. Later kwam ik op hun kamer om iets te zoeken en toen zag ik een vibrator liggen. Is dit normaal? Ze zijn al hartstikke oud en toch hebben ze nog heftige seks. Ze zitten waar ik bij zit met mijn broer ook steeds aan elkaars dingen… Is dit echt normaal?

Het is normaal dat ouders seks hebben, ook al zijn ze ‘oud’.

Het is niet normaal dat ze daar niet discreet mee omgaan. Natuurlijk kan het gebeuren dat jij toevallig iets hoort en je ouders hoort kreunen, helemaal te voorkomen is dat niet. Als je in de slaapkamer van je ouders snuffelt, kun je daar dingen tegenkomen waarvan niet de bedoeling is dat jij ze ziet, maar ze horen zich wel in te houden waar hun kinderen bij zijn. Ze zouden het ook niet leuk vinden als jij dat met je vriendje zou doen waar zij bij zijn. Sommige dingen zijn not done in gezelschap en dat mag je dan ook best wel zeggen. Het is voor jou ook niet prettig om te moeten luisteren naar kreunende ouders. Zet de volgende keer maar hard een muziekje op.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen