bestie pikante foto's

Talk: ‘Mijn bestie stuurt pikante foto’s rond’

‘Lieve GIRLZ, ik maak me zorgen over mijn bestie, want ze stuurt wel hele pikante foto’s naar allerlei mensen. Ze heeft denk ik niet door wat er gebeurt met die foto’s… Wat moet ik doen?’

Zorgen over bestie om pikante foto’s

Ik ben 14 jaar en mijn beste vriendin is 13. Ik maak me zorgen om haar, omdat ze best wel pikante foto’s rondstuurt van zichzelf. Haar ex-vriendje vroeg om foto’s en ze stuurde dat via Snapchat. Ze stuurt ook dat soort foto’s van zichzelf naar jongens uit mijn klas, Een van die jongens heeft het aan mij laten zien en ik weet niet zo goed wat ik ermee moet. Zij weet niet dat ik en nog een paar anderen die foto’s hebben gezien. Help, wat moet ik doen?

Anoniem

Tell her!

Ai, het lijkt of je bestie de consequenties van het rondsturen van pikante foto’s niet helemaal inziet. Zeg eerlijk dat je via jouw klasgenoten foto’s van haar hebt gezien en vertel haar dat je hiervan bent geschrokken en dat het gevaarlijk is om dit te doen. Haar foto’s kunnen bijvoorbeeld heel de school worden rondgestuurd of op internet belanden. En dat wil je écht niet. Mocht ze toch sexy foto’s willen sturen, moet ze zorgen dat haar hoofd er nooit op staat. Je kunt haar niet voor elke fout behoeden en ze maakt haar eigen keuzes, maar waarschuwen kun je haar natuurlijk wel. Hopelijk doet ze er iets mee!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen