afgeleid verhuizen

Talk: ‘Mijn boyfriend gaat verhuizen’

Hai Girlz, ik ben helemaal in love met mijn vriendje, maar ik ben er achter gekomen dat hij gaat verhuizen. Wat moet ik doen?

Hij gaat verhuizen

Ik ben veertien jaar en heb een superlief vriendje, maar hij gaat binnenkort verhuizen naar Oostenrijk en hij gaat naar een nieuwe school enzo. Ik ben superverdrietig en ik weet niet wat ik nu moet doen. Vandaag hadden we er samen over gesproken en toen zei hij: ‘Ik denk dat het beter is als het uit is tussen ons.’ Ik was zo verdrietig toen hij dat zei. Ik bedoel, je hebt toch nog iets zoals Facebook en Skype om contact te houden?

Een lange afstandsrelatie kan werken…

Misschien wilde hij het afscheid minder pijnlijk maken door het nu uit te maken, misschien wil hij in Oostenrijk met een schone lei kunnen beginnen, misschien wil hij zichzelf het verdriet besparen… Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom hij heeft besloten om het uit te maken. Maar het blijft natuurlijk ook superrot voor jou. Een lange afstandsrelatie kan werken, maar dan moet je er allebei wel even veel tijd in willen stoppen. Je kunt proberen om nog met hem te praten en de opties te bespreken. Maar als hij echt zijn keuze al heeft gemaakt, dan is het misschien beter om als vrienden uit elkaar te gaan en je eigen weg te volgen. Als jullie echt meant to be zijn komen jullie weer bij elkaar… 

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Krishh Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen