vreemdgaan bff bf

Talk: ‘Mijn ex is vreemdgegaan met mijn BFF’

Ik zit ergens mee. Ik heb een vriendje gehad en ik ben er laatst achtergekomen dat hij tijdens onze relatie is vreemdgegaan met mijn bestie. Ik weet niet wat ik moet doen, want ik vind het heel erg dat mijn BFF zo lang heeft gelogen.

BF vreemdgegaan met BFF

Hi GIRLZ, ik heb een relatie gehad en nu kom ik er anderhalf jaar later achter dat mijn ex is vreemdgegaan met mijn BFF… Ik weet echt niet wat ik moet doen. Over mijn ex had ik altijd al mijn mening, en die is alleen maar meer bevestigd, maar mijn BFF… Ben je wel beste vriendinnen als ze met je ex zoent en verdergaat dan zoenen? En dit vervolgens anderhalf jaar verbergt en liegt, wat ik nog duizendmaal erger vind? Dat het is gebeurd vind ik jammer, maar daar kan ik me overheen zetten, maar zo lang liegen? Mijn vraag is wat ik hiermee moet. Ik heb aangegeven dat ik hier even over na moet denken maar jeetje, ik vind dit heel ingewikkeld!

Oei, dat is niet erg netjes van je bestie!

We snappen dat jij je heel naar voelt. Je bent gekwetst door iemand waar je heel veel om geeft. Laat jouw BFF merken dat ze heel veel spijt heeft? Ze mag wat ons betreft wel eens heel goed haar best doen om het goed te maken… Wat je er verder mee moet, is iets waar je zelf goed over na moet denken. Volg vooral je gevoel. Kun je het echt niet verkroppen dat dit is gebeurd en wil je de vriendschap stoppen of denk je dat je je BFF uiteindelijk kunt vergeven? Denk hier goed over na en geef jezelf hiervoor de tijd. Het is niet erg als je dit niet meteen weet. Wanneer je in de tussentijd geen contact wil met je BFF, is dat jouw goed recht.

Lees ook:

Beeld: Dario Valenzuela Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen