soa's quiz eerste keer quiz stapje verder seks saai scheetgeluiden vagina seks veilige seks onveilig soa orale seks haak af soa pijpen vrijen seksende ouders orale seks lacherig over seks Ben ik klaar voor de eerste keer? betrapt moeder seks moslim seks ongesteld pijn ontmaagding seks hebben sperma seksen broer droogneuken

Talk: ‘Mijn moeder heeft me betrapt’

Sinds kort heb ik een nieuw vriendje. Laatst belde ik hem op om even langs te komen en dat deed hij. Van tevoren had ik al massageolie gekocht. Ik vroeg hem dus of ik hem mocht masseren. Dat wilde hij wel.

Hij vond mij niet te jong…

Sinds kort heb ik een nieuw vriendje. Laatst belde ik hem op om even langs te komen en dat deed hij. Van tevoren had ik al massageolie gekocht. Ik vroeg hem dus of ik hem mocht masseren. Dat wilde hij wel.

Toen vroeg hij of ik bij zijn ballen en penis wilde masseren. Dat vond ik geen probleem. Hij zei dat hij nog een condoom mee had. Ik zei dat ik nog een beetje jong was, maar hij zei dat er niks kon gebeuren, dus hij ging in mij. We waren al een tijdje bezig toen plotseling mijn moeder in mijn kamer stond. Ik hoorde haar niet aankomen omdat we zo heftig bezig waren. Mijn moeder zag ons en liep weg zonder iets te zeggen. Ze had ons betrapt… Mijn vriend kleedde zich snel aan en ging naar huis. Ik ben heel verdrietig. Ik weet niet meer wat ik moet doen.

Anoniempje

Je kunt zelf het gesprek met je moeder aangaan.

Dit is de nachtmerrie van elke puber. Betrapt worden door je moeder terwijl je (voor het eerst) seks hebt met je vriendje. Troost je met de gedachte dat je altijd heel speciale herinneringen zult hebben aan deze wel heel bijzondere eerste keer en dat je er later echt nog wel een keer om kunt lachen. Maar nu nog even niet… Het was natuurlijk ook slimmer geweest als je de deur op slot had gedaan, had gecheckt of je moeder thuis was of gewoon had gewacht tot een beter moment. Maar het is nu eenmaal gebeurd en daar verander je niets meer aan.

Wat je nu moet doen? Je kunt wachten tot je moeder erover begint, maar dan zul je er rekening mee moeten houden dat de sfeer in huis tot die tijd behoorlijk gespannen blijft. Je kunt ook zelf het gesprek aangaan, bijvoorbeeld door deze gebeurtenis te gebruiken als begin van een gesprek over voorbehoedsmiddelen. Of je de volle lading boosheid of een verdrietige moeder krijgt, dat merk je dan vanzelf. Maar door die zure appel zul je toch een keer heen moeten bijten! Trouwens, nu we het toch over voorbehoedsmiddelen hebben: massageolie kan ervoor zorgen dat een condoom minder goed werkt. Gebruik dus nooit olie en condooms tegelijkertijd, maar kies voor een glijmiddel op waterbasis (Sensilube). Enne… jij zei dat je jezelf een beetje te jong vond, maar toch haalde hij je over… Weet je wel zeker dat deze jongen goed genoeg voor jou is?

Beeld: 123RF

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen?

Gerelateerde artikelen