Ik ben een meisje van 13 en ben er achter gekomen dat mijn ouders naar een parenclub gaan. Ik las op een site dat mensen daar naartoe gaan om seks te hebben.

Nu was mijn vraag: mijn ouders gaan er ongeveer iedere twee weken heen, maar hebben ze dan ook groepseks? Ik schaam me heel erg voor mijn ouders omdat ik een keer kleding van mijn moeder in een tas heb zien zitten dat eruitzag alsof het voor hoeren was. Ik weet niet meer wat ik moet doen.

Ook ouders hebben seks, en als er niemand naar een parenclub zou gaan, zouden dergelijke clubs ook niet bestaan. Het is voor kinderen niet fijn om te weten dat hun ouders seks hebben, maar het is natuurlijk helemáál niet leuk als je de details daarover te weten komt. Je ouders hadden daar wel wat discreter mee om kunnen gaan en dat mag je ze ook best zeggen. Grote kans dat ze zelf ook rode wangen krijgen omdat ze zich ‘betrapt’ voelen. Wat je ouders precies doen in de parenclub is misschien iets wat je beter niet kunt weten. Tenzij je zelf het idee hebt dat je het beter begrijpt en er ook beter mee kunt omgaan als je weet wat daar gebeurt. Maar verder weet niemand wat je ouders in hun vrije tijd doen, dus er is ook niets waar jij je voor hoeft te schamen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Beeld: 123RF

Lees ook: