boyfriend

Talk: ‘Mijn ouders vinden mijn boyfriend niet leuk’

Hallo Girlz, ik heb een boyfriend en mijn ouders vinden hem geen leuke jongen. Ze denken dat hij liegt en vinden hem te stoer. Wat moet ik doen?

Boyfriend

Ik heb sinds kort een boyfriend, maar mijn ouders reageerden niet zoals ik gehoopt had. Vorige week is hij bij mij thuis geweest. De reactie van mijn ouders was niet wat ik gehoopt had. Ze vonden hem te macho en dachten dat hij niet eerlijk was, enzovoort. Wat moet ik doen? Ik ben echt heel verliefd op hem en ik wil laten zien dat mijn ouders geen gelijk hebben.

You know what they say: liefde maakt blind. 

Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat je ouders gelijk hebben, maar probeer te bedenken dat zij ook het beste met jou voor hebben en dit niet voor niets zeggen. Dit betekent niet dat je het meteen moet uitmaken, maar zet die roze bril even af en kijk naar je boyfriend. Is hij stiekem niet een beetje een macho? Als het antwoord nee is, dan is er geen reden om het uit te maken. Ga het gesprek dan aan met je ouders en vraag ze om erop te vertrouwen dat je er vanzelf achterkomt als hij niet bij je past. Die beslissing kunnen zij niet voor je maken. Vraag ook of hij nog eens langs mag komen om zichzelf te bewijzen, want wie weet zien zij na een tijdje wel wat jij in hem ziet!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen