flirt verliefd op iemand die ik niet ken buurjongen verliefd jongen vraag flirten in de klas op school

Talk: ‘Mijn ouders vinden mijn vriendje een player’

Ik heb sinds kort een vriendje. Vorige week is hij bij mij thuis geweest. De reactie van mijn ouders was niet wat ik gehoopt had. Ze vonden hem een player en dachten dat hij niet eerlijk was, enzovoort. Wat moet ik doen?

Hij is je vriendje, je bent verliefd op hem. Je ouders kunnen nog zoveel commentaar hebben, ze zullen zich er toch bij neer moeten leggen dat jullie samen zijn. En dat hun dochter een vriendje heeft dat misschien niet hún eerste keuze is, maar wel die van jou. Trek je even niet teveel van hun reactie aan en blijf hem mee naar huis nemen, zodat hij kan bewijzen dat hij echt niet de onbetrouwbare player is die jouw ouders hebben gezien. Als dat niet helpt, wordt het tijd om aan je ouders uit te leggen dat ze weliswaar commentaar kunnen hebben op je vriendje, maar dat jouw liefde voor hem daardoor niet minder wordt. Als ze je verbieden om hem te zien, zou je hem stiekem gaan ontmoeten. Je bent namelijk verliefd op hem. Je ouders zouden juist blij moeten zijn dat je zoveel vertrouwen in hen stelt dat je hem mee naar huis neemt. Als ze je zo goed kennen dat ze zeker weten dat hij niet de juiste jongen voor jou is, dan moeten ze er ook op vertrouwen dat je daar vanzelf achterkomt. Die beslissing kunnen zij niet voor je maken.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem hieronder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Accepteren jouw ouders je lover?

  • lauraxx
    lauraxx
    Reactie: Ja, gelukkig wel
    Omdat: Jaaa gelukkig wel <3 Ze vonden hem al vanaf moment 1 een super leuke jongen en mijn ouders vragen regelmatig of hij ergens mee naar toe gaat?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen