lovestories ruzie vader bang vriend tijd vrij maken

Talk: ‘Mijn vriend maakt geen tijd vrij voor mij’

Ik heb een vriend, al een halfjaar. Maar ik heb het idee dat hij me niet meer wil. Hij maakt totaal geen tijd voor me vrij; zijn vrienden en sport gaan altijd voor. En als we wat afspreken, zegt hij het altijd op het laatste moment af.

Hij zegt altijd af…

Ik heb een vriend, al een halfjaar. Maar ik heb het idee dat hij me niet meer wil. Hij maakt totaal geen tijd vrij voor me; zijn vrienden en sport gaan altijd voor. En als we wat afspreken, zegt hij het altijd op het laatste moment af.

Ik hou echt superveel van hem en wil hem niet kwijt, maar wat kan ik doen zodat onze relatie toch weer soepel gaat lopen?

Meisje van 16

Vraag waarom hij geen tijd vrij maakt.

Om te beginnen zou je hem eens kunnen vragen waarom je hem zo weinig ziet en of hij echt nog wel verliefd is op jou… Dat is niet gemakkelijk, maar het schept wel duidelijkheid. Misschien is het wel niet zijn bedoeling om jou te kwetsen, maar wil hij ook tijd hebben om te sporten en zijn vrienden te zien. En daar is ook niets mis mee. Het is goed als jullie allebei tijd blijven vrijmaken voor je eigen dingen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij jou volkomen links moet laten liggen. Praat er dus gewoon eens met hem over, misschien dat er dan iets verandert. Als dat niet helpt, dan moet je misschien toch afvragen of hij echt wel de ware voor jou is…

Beeld: iStock

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spreek jij veel af met je vriendje?

Gerelateerde artikelen