liegt leugens appen, vriend, jongen, vriendin

Talk: ‘Mijn vriend vindt mij dik en laf, wat moet ik doen?’

Ik voel me verschrikkelijk! Een tijd geleden was ik goed bevriend met een jongen en met deze jongen heb ik veel leuke dingen gedaan; fijne uitstapjes en zo. Hij zei altijd ‘ik hou van je’ en ‘ik zie je graag’, maar een tijdje geleden was hij even boos op me en hij zei toen dat hij me dik vond.

Waarom doet mijn vriend zo?

Ik voel me verschrikkelijk! Een tijd geleden was ik goed bevriend met een jongen en met deze vriend heb ik veel leuke dingen gedaan; fijne uitstapjes en zo. Hij zei altijd ‘ik hou van je’ en ‘ik zie je graag’, maar een tijdje geleden was hij even boos op me en hij zei toen dat hij me dik vond.

Ik was verliefd op hem! En een paar dagen geleden merkte ik dat hij opeens met iemand anders heel close deed en ik vond dat niet zo fijn, dus vroeg ik in een brief wat er was. Ik kreeg een antwoord dat ik laf was en dat hij me haat. Ik voelde me echt verschrikkelijk en ik heb ook gehuild! Wat moet ik doen om te zien dat hij me nog wel leuk vindt. Als hij me al ooit leuk vond!? Alvast bedankt.

Meisje met een gebroken hart

Je bent op een behoorlijk grove manier gedumpt en dat is niet leuk

Je bent op een behoorlijk grove manier gedumpt en dat is niet leuk. Je dacht dat je een lieve vriend had gevonden, in werkelijkheid is hij helemaal niet zo leuk en lief als jij dacht. Natuurlijk is het niet leuk om zoiets te ontdekken en dat doet verdriet. Aan de andere kant kun je je natuurlijk afvragen of hij echt wel de jongen is met wie jij verder zou willen. Nu ben je nog heel verdrietig, maar die pijn slijt en uiteindelijk komt er een moment waarop jij denkt: waarom wilde ik hem ooit terug? Sterkte, babe!

Beeld: 123RF

Lees ook deze talks:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij zoiets ooit meegemaakt?

Gerelateerde artikelen