vriendin snijdt zichzelf

Talk: ‘Mijn vriendin snijdt zichzelf’

en vriendin van me heeft allemaal krassen op haar arm, dus ik vroeg wat er was gebeurd en toen was ze heel kortaf en zei ze: ‘Lang verhaal.’ Nou weet ik via een vriendin dat ze zichzelf snijdt en ik weet niet wat ik nu moet doen en of ik kan helpen.

Mijn vriendin snijdt zichzelf

Hey, ik heb een vraag. Een vriendin van me heeft allemaal krassen op haar arm, dus ik vroeg wat er was gebeurd en toen was ze heel kortaf en zei ze: ‘Lang verhaal.’ Nou weet ik via een vriendin dat ze zichzelf snijdt en ik weet niet wat ik nu moet doen en of ik kan helpen. Ik kan moeilijk erover praten met haar, want de vriendin die het aan mij heeft verteld mocht het niet aan iemand anders vertellen en ik wil haar niet verlinken.
Anoniem

Laat weten dat ze altijd bij jou terechtkan.

Wat een lastige situatie! Misschien kan die vriendin die het van het meisje zelf heeft gehoord met haar gaan praten en hulp bieden, ze heeft haar immers al eens in vertrouwen genomen. Wat jij kunt doen is jouw vriendin laten weten dat je er altijd voor haar bent en dat ze met alles bij jou terechtkan. Als ze eraan toe is, zal ze hopelijk vanzelf naar jou toekomen! Worden de krassen erger en maak je je echt heel erg zorgen? Praat er dan eens met je ouders of mentor over, misschien kunnen zij helpen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Maskot, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen