vriendinnen gevingerd

Talk: ‘Mijn vriendinnen en ik hebben elkaar gevingerd’

HI GIRLZ! Ik ben een meisje en ik hou best wel van experimenteren. Laatst waren mijn vriendinnen en ik samen en hebben we iets uitgeprobeerd… Nu weet ik alleen niet wat ik moet doen, want ik schaam me ervoor.

Ik heb mijn vriendinnen gevingerd…


Ik ben een meisje van 14 jaar. Ik heb twee vriendinnen en we zijn alle drie bezig met jongens. We vonden het heel spannend om ontgroend te worden, dus toen hebben we elkaar gezoend. Vervolgens gingen we ook proberen om honk twee te doen en hebben elkaar gevingerd. Ik schaam me er best voor, maar ik vond het ook niet heel vervelend. We hebben elkaar sindsdien niet meer gezien. Wat moet ik nu doen?

Anoniem

Je hoeft je er niet voor te schamen, girl!

Het is op zich niet gek om een beetje te experimenteren met vriendinnen, dat doen wel meer meiden van jullie leeftijd. Als jullie je er alle drie prettig bij voelden, is er geen probleem, toch? Als je er nu toch een beetje spijt van hebt, hou het dan bij die ene keer. Je hoeft dit verder ook met niemand anders te delen als je dat niet wil, maar zie het gewoon als jullie geheimpje. Om het niet awkward te maken tussen jou en je friends, zou je ook eens aan hen kunnen vragen wat zij er nou van vonden. Zo klaar je de lucht en kunnen jullie bepalen of het bij die ene keer bleef of dat jullie wel zien wat er in de toekomst nog gaat gebeuren. 

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen