borderline verdrietig alleen zijn vader boos beste vriendin eetstoornis verliefd gepest bang voor ex mijn vader vreemdgaan gay

Talk: ‘Mijn vriendinnen vinden mijn crush niet leuk’

Ik vind een jongen superleuk, maar de vriendinnen in mijn klas vinden hem stom. Wij Whatsappen bijna elke avond en eerst stuurden we allemaal hartjes naar elkaar, maar nu doe ik het niet meer, omdat ik toch niet op hem verliefd kan worden. Dit komt omdat ik dan denk dat mijn vriendinnen mij hierom niet meer aardig gaan vinden.

Ben je verliefd op hem of niet? Als je echt verliefd bent, mag je best wel je gevoelens volgen. Je vriendinnen zullen er heus wel mee leren leven. Ze mogen best zeggen dat ze hem niet leuk vinden, maar het mag geen reden zijn om jullie vriendschap te verbreken. Als ze echt goede vriendinnen zijn, dan doen ze dat ook niet. Je hoeft ze ook nog niet meteen te vertellen dat je verliefd op hem bent. Doe gewoon rustig aan, spreek een keer af op een plek waar je vriendinnen niet komen en kijk dan wat er gebeurt. Als je na een paar afspraakjes nog steeds verliefd op hem bent, kun je het altijd nog aan je vriendinnen vertellen.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem hieronder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Beeld: 123RF

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij naar je girls luisteren?

Gerelateerde artikelen