gaatje condoom

Talk: ‘Mijn vriendje en ik durven geen condooms te kopen’

‘Mijn vriendje en ik willen het graag doen, alleen hoe komen we aan condooms? We durven het allebei niet in de winkel zelf te kopen.’

We durven geen condooms te kopen

Mijn vriendje en ik willen het graag doen, alleen hoe komen we aan condooms? We durven het allebei niet in de winkel zelf te kopen, want wat zullen die caissières dan wel niet denken? Is er ook een andere manier om eraan te komen?

Ga naar een winkel waar ze jullie niet kennen

Allereerst, goed dat jullie eerst aan voorbehoedsmiddelen denken voordat jullie verdergaan. Wat betreft de caissières: wat maakt het uit wat ze denken? Je kent ze toch niet. En als je ze wel kent, ga je gewoon naar een andere winkel waar ze condooms verkopen en waar ze jullie niet kennen. En die verkopen ze echt op heel veel plaatsen hoor: in de supermarkt, bij de drogist, de apotheek. Je kunt ze ook online bestellen, maar dan moet je ze weer thuis laten bezorgen en dan krijg je misschien vragen van je ouders. Op sommige plaatsen staan ook condoomautomaten. De adressen daarvan vind je op sense.info. Zoek onder het kopje Sense in jouw buurt en klik dan op adressen. Daar kun je je postcode invoeren en kiezen voor condoomautomaten bij jou in de buurt. Dan hoef je geen enkele winkel in.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem dan hieronder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[shoppable_snippet id=1a33]

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij weleens condooms gekocht?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Ja, maar niet in een winkel.
    Omdat: Ik durf dat ook niet te kopen want als ze mij nog eens zien in de winkel zouden ze denken "ey dat is da meisje van de condooms"
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen