vriendje doet droog ongemakkelijk Vriendje negeert verkering

Talk: ‘Mijn vriendje en ik zijn ongemakkelijk samen’

‘Mijn vriendje en ik zijn al bijna twee jaar samen, maar zien elkaar bijna nooit. We vinden elkaar wel echt leuk, maar toch spreken we nooit af.’

Het is ongemakkelijk als ik samen met mijn vriendje ben

Ik heb een heel stom en dom probleem. Mijn vriendje en ik zijn al bijna twee jaar samen, maar zien elkaar bijna nooit. We vinden elkaar wel echt leuk, maar toch spreken we nooit af. Vorig jaar zagen we elkaar op school, maar hij heeft een klas overgeslagen waardoor hij nu in de eerste zit. We willen elkaar wel zien, maar weten nooit wat we moeten doen. Als we samen zijn, wordt het ook een beetje ongemakkelijk. Omdat we elkaar nooit zien, ben ik erover na aan het denken om het uit te maken, maar ik weet niet wat ik moet zeggen. En moet ik het wel uitmaken? Of wachten tot volgend jaar als we weer op dezelfde school zitten?

Vind je hem echt nog wel leuk?

Wat vervelend dat jullie niet meer bij elkaar in de klas zitten. Het klinkt alsof jullie op zich wel tijd voor elkaar hebben, maar liever niet afspreken omdat het vaak ongemakkelijk is. Dat is niet zo’n heel goed teken. Weet je zeker dat je hem nog wel leuk vindt? Als dat niet het geval is, kun je het inderdaad beter uitmaken. Vertel hem dat je hem heel aardig vindt, maar dat je het jammer vindt dat jullie elkaar zo weinig zien. Wie weet komen jullie volgend jaar wel weer samen als jullie op dezelfde school zitten!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen