slechte openingszin vriendje meerdere vriendinnen

Talk: ‘Mijn vriendje heeft meerdere girls’

Hai GIRLZ, ik ben er laatst achtergekomen dat mijn vriendje meerdere vriendinnen heeft. Ik weet nu niet wat ik moet doen en ik wil eigenlijk niet meer met hem praten. Help!

Meerdere vriendinnen

Allereerst wil ik zeggen dat jullie blad super toppie is, een prijs waard. Over mij: ik heb een vriendje, maar ik ben er achter gekomen dat hij nog andere vriendinnen heeft.

We hebben hem zien tongen en meer. We hebben het gefilmd. Ik ben 13 jaar en hij is 15 jaar. Wat moet ik doen? Zijn klasgenoten zitten me te stalken en hij komt me steeds achterna en knijpt in mijn kont. Hij laat me niet met rust. Ik durf niks te zeggen. Anoniempjex MM

Je vriendje is niet te vertrouwen!

Om te beginnen: maak het uit, onmiddellijk! Je hoeft er nog niet eens een reden bij te noemen of te zeggen dat je iets hebt gezien of zelfs op film hebt… Je vriendje is blijkbaar niet alleen niet te vertrouwen, hij zou ook nog wel eens heel onaardig kunnen zijn. Je bent bang voor hem en blijkbaar heb je daar een reden voor. Maak je het uit, maar laat hij je daarna niet met rust, aarzel dan niet om daarover te praten met iemand die je kan helpen. Je ouders bijvoorbeeld, of een leerkracht op school. Laat je in ieder geval niet bang maken door hem en zijn vrienden want dan wordt de situatie alleen maar erger!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen