verliefdheid afkomen op iemand die op jongens valt niet veilig in klas single thuis voelen school voor altijdsingle zelfverzekerder ruzie verdriet zelfmoord vriend schuldgevoel overbodig verhuizen ik weet niet hoe ik verder moet

Talk: ‘Mijn vriendje is een dief’

Allereerst wil ik zeggen dat ik jullie blad echt geweldig vind! GIRLZ is echt mijn lievelingstijdschrift! Maar ik heb een probleem. Ik heb al een tijd een heel lief vriendje. Eigenlijk is hij perfect. Bijna perfect, want laatst kwam ik erachter dat hij steelt. Ik was met mijn BFF in de stad en toen zag ik hem bij het Kruidvat. Ik wilde naar hem toe lopen, maar toen zag ik dat hij een lipstick in zijn broekzak stak. Mijn BFF zag dit ook. Twee dagen later kreeg ik een cadeautje, het was de lipstick. Nu ben ik bang dat hij al mijn cadeautjes gestolen heeft. Wat moet ik doen? Ik wil hem niet kwijt, maar ik wil ook geen crimineel als vriendje! Ik hoop dat jullie mij willen en kunnen helpen.

Het is fout wat hij heeft gedaan, maar dat maakt nog niet meteen een crimineel van hem. Het is ook niet meteen een reden om het uit te maken. Daarvoor zul je eerst moeten weten waarom hij het heeft gedaan en of dit de eerste keer was of niet. Misschien doet hij het wel omdat hij heel erg verliefd is op jou, maar geen geld heeft om cadeautjes voor je te kopen. Confronteer hem gewoon met het feit dat je hebt gezien dat hij die lipstick heeft gestolen. Geef de lippenstift aan hem terug met de mededeling dat je liever geen cadeautje krijgt dat gestolen is en dat je ook zonder cadeautjes heel veel van hem houdt. Grote kans dat hij dan spijt heeft dat hij heeft gestolen en ermee stopt. Zo niet, dan kun je altijd nog beslissen of je met hem verder wilt of niet.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem dan hieronder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Beeld: Unsplash

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij voor advies geven?

  • Alejandro
    Alejandro
    Reactie: Ik zou met hem praten
    Omdat: Zeg hem dat het niet kan want dat kan het ook niet
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen