steken hoofd opdringerig vriendje

Talk: ‘Mijn vriendje is opdringerig’

Hey GIRLZ, ik ben een girl en ik heb een beetje gedoe met mijn vriendje. Hij wil seks en ik ben hier niet aan toe. Hij luistert niet naar me en probeert het steeds. Wat moet ik doen?

Opdringerig vriendje

Ik heb een vriendje van 15, bijna 16. Zelf ben ik 14. Hij is toe aan seks en ik niet. Ik heb hem dat ook duidelijk gemaakt. Een week geleden wou hij al verder en zei ik nee. Hij probeerde het nog een keer en liet het daarbij. Laatst was ik weer bij hem en ging hij te ver. Ik heb vijf keer nee gezegd, maar hij ging toch door. Hij zegt dat hij spijt heeft en dat hij op me wil wachten (zoals hij de vorige keer ook zei). Nu gaan we binnenkort logeren, maar ik weet niet wat ik moet verwachten… Ik durf eigenlijk helemaal niet naar hem toe, omdat ik bang ben dat hij nu nog verder gaat en dat ik dan niet wegkom (hij is namelijk sterker dan ik). Hoe moet ik dit aanpakken?
Kim

Hmmm, het is echt niet oke om dor te gaan als jij hebt gezegd dat je het niet wil!

Dit is niet oké, girl! Het is heel opdringerig en respectloos om door te gaan als jij hebt gezegd dat je het niet wil. Nee is nee! Het is ook zeker geen goed teken dat je bang bent voor je boyfriend. We raden daarom aan om eerst eens een héél goed gesprek met hem te voeren. Geef aan dat het echt niet oké is wat er is gebeurd – het is in principe zelfs aanranding – en dat je je op deze manier niet veilig voelt bij hem. Wacht ook met logeren voordat jij hem weer helemaal vertrouwt en je je prettig voelt bij hem. Gaat hij nog een keer jouw grens over, ga dan eens goed bij jezelf na of je zo’n vriendje wil. Je zou je juist bij je lover juist helemaal fijn, veilig en vertrouwd moeten voelen, right?

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Ivan Aleksic Hko Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen