vriendje cadeautje

Talk: ‘Mijn vriendje is te lui om een cadeautje te kopen’

Toen ik jarig was kocht mijn vriendje geen cadeautje voor me, omdat hij te lui was. Dit vind ik echt niet fijn, wat moet ik doen?

Geen verjaardagscadeautje

Hey lieve GIRLZ, ik zit ergens mee. Ik heb een BF, al anderhalve maand bijna. Laatst was ik jarig en hij kwam op mijn verjaardag om gezellig een taartje te eten enzo. Mijn vriendje had alleen geen cadeautje of kaartje… De volgende dag had een vriendin van mij ongeveer hetzelfde. Dus aan de telefoon vertelde ik dat tegen mijn BF en ik zei er ook bij dat ik het zielig vond voor die vriendin. Hij zei toen: ‘Ja, ik ben gewoon te lui.’ Te lui? Al was het een kaartje geweest, dacht ik. Ik zit hier echt heel erg mee, omdat ik me vergeten voel. Hebben jullie advies wat ik tegen hem zou kunnen zeggen?

Anoniem

Eerlijkheid is key

We begrijpen heel goed dat je het niet leuk vindt dat je vriendje geen cadeautje voor je heeft gekocht. Het is niet dat je verwend bent en dat je een groot, duur cadeau van hem verwacht, maar iets kleins om je te feliciteren met jouw speciale dag, is wel zo attent. Het beste kun je dit tegen hem zeggen. Vertel er ook bij wat dit met jou heeft gedaan: je voelt je vergeten. Dit is misschien moeilijk, maar zo leer je wel je gevoelens te uiten naar je BF en open en eerlijke gesprekken te hebben. Hopelijk snapt jouw vriend het beter als hij het vanuit jouw perspectief bekijkt!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Ekaterina Shevchenko Unsplash 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen